Amsterdam, Kribbestraat 4 H

  • Status: Optie
  • Soort: 2 kamerappartement
  • Prijs: 1995,- per maand
Algemene informatie:

Luxe en charmant appartement op de begane grond met veel authentieke details, een ruime kelder met stahoogte en een kleine zonnige tuin op het westen. Dit gedeeltelijk gerenoveerde, ongemeubileerde 1-slaapkamer appartement is voorzien van stoffering zoals houten vloeren, gordijnen, verlichtingsarmaturen, een volledig uitgeruste keuken, een gloednieuwe badkamer en prachtig glas-in-lood door het hele appartement.

Indeling
Privé-ingang, hal met traditionele tegels en glas-in-lood, tweede hal met toegang tot alle vertrekken, lichte woonkamer aan de voorzijde, woonkeuken met koelkast, vriezer, combi-oven, vaatwasser en gasfornuis, slaapkamer aan de rustige achterzijde, gloednieuwe badkamer met inloopdouche, twee wastafels en designradiator, apart toilet in de hal, trap naar de kelder die net zo groot is als het appartement zelf. Vanuit zowel de slaapkamer als de keuken is er toegang tot de kleine zonnige tuin op het westen met een schuur voor opslag.

Omgeving
Het appartement is gelegen in de populaire Rivierenbuurt. In de buurt zijn diverse winkels (zoals Albert Heijn, Etos en Blokker), speciaalzaken zoals de Alexanderhoeve Boerderijwinkel en gezellige restaurants waaronder brasserie Vascobello, wijnbar De Nada, Café Vrijdag, restaurant Café Remouillage en Louis Davids Café met een Jeu de Boules baan! Voor een nog breder aanbod zijn zowel de Maas- als de Waalstraat op een paar minuten fietsen bereikbaar.

Het Martin Luther Kingpark ligt op ongeveer 150 meter afstand en is een heerlijke plek vlakbij het huis. Ook het Beatrixpark is op loopafstand. Op slechts een paar minuten fietsen bevindt zich de rust en schoonheid van de natuur langs de Amstel richting Ouderkerk aan de Amstel.

Met de nabijheid van de A10 en A2 is het appartement zeer goed bereikbaar met de auto en parkeren is mogelijk voor de deur via het parkeervergunningensysteem voor bewoners. Het openbaar vervoer, waaronder station RAI en Amstel, is op slechts 5 minuten fietsen.
Kortom, alle gemakken zijn aanwezig om het wonen zeer aangenaam te maken.

Klik hier voor verdere informatie op Funda

Kenmerken:
  • Energielabel: Label B