Huurwoningen/appartementen

Sorteer op:

Direkt aan het Koningin Julianaplein gelegen leuk 3/4 kamerappartement (hoek) op de 3e etage bij het winkelcentrum "Julianabaan" te Voorburg. Zeer gunstig

gesitueerd nabij de uitvalswegen zoals de A12 (Utrechtsebaan) en de Landscheidingsweg (N14).


€ 675,- per maand

Midden in het centrum van Roosendaal, op loopafstand van alle voorzieningen gelegen leuk 2 -kamerappartement op de 1e etage.


€ 695,- per maand

Parterre woning met toegang tot gemeenschappelijke achteruin. Parkeren op eigen terrein. Op loopafstand liggen ondermeer het winkelcentrum Alphons Diepenbrockhof, strand van Kijkduin, landgoed meer en Bos en het openbaar vervoer


€ 625,- per maand

Ruim 3- kamerappartement gesitueerd op de 2e verdieping in het voormalige notariskantoor midden in het centrum van Roosendaal.


€ 795,- per maand

Gunstig gelegen met zeer fraai uitzicht over het Haagsche Bos en het Park Marlot, 3 kamerappartement met eigen berging. Uitstekend gesitueerd t.o.v. diverse uitvalswegen, zoals de Landscheidingsweg  en de N44. Nabij het overdekte "Winkelcentrum Mariahoeve" aan Het Kleine Loo.


€ 825,- per maand

Gunstig gelegen, met zeer fraai uitzicht over het Haagsche Bos en het Park Marlot, 4 kamerappartement met eigen berging. Uitstekend gesitueerd t.o.v. diverse uitvalswegen, zoals de Landscheidingsweg en de N44. Nabij het overdekte "Winkelcentrum Mariahoeve" aan Het Kleine Loo.


€ 875,- per maand

Gunstig gelegen met zeer fraai uitzicht over het Haagsche Bos, 4-kamerappartement met eigen berging.

Uitstekend gesitueerd t.o.v. diverse uitvalswegen, zoals de Landscheidingsweg  en de N44. Nabij het overdekte "Winkelcentrum Mariahoeve" aan Het Kleine Loo.


€ 875,- per maand

Gunstig gelegen 3-kamerappartement in de wijk Leyenburg.

Goede ligging nabij het winkelcentrum en het openbaar vervoer.


€ 725,- per maand

Gunstig gelegen met zeer fraai uitzicht over het Haagsche Bos, 3-kamerappartement met eigen berging.

Uitstekend gesitueerd t.o.v. diverse uitvalswegen, zoals de Landscheidingsweg  en de N44. Nabij het overdekte "Winkelcentrum Mariahoeve" aan Het Kleine Loo.


€ 825,- per maand

In het gunstig gelegen appartementencomplex in de wijk Leyenburg bieden wij te huur een ruime 3-kamerappartement.


€ 725,- per maand

In het gunstig gelegen appartementencomplex in de wijk Leyenburg bieden wij te huur een een ruim 4-kamerappartement.


€ 795,- per maand

 

Luxueus en met een hoogwaardig afwerkingsniveau compleet gerenoveerd en gestoffeerd 4-kamerappartement gelegen in het markante gebouw "De Chinese Muur" op loopafstand van het winkelcentrum Alphons Diepenbrock en de gezellige winkelboulevard en het strand van Kijkduin. De Internationale school is op loopafstand.


€ 1.600,- per maand

wonenimg

 
Privacy Disclaimer  Kamer van Koophandel Haaglanden nr.: 27065430 - BTW nummer:  80 53 54 979 © Metterwoon 2018