Winkelruimte te huur

Sorteer op:

Bedrijfspand te huur aan de Aleidastraat 131 B op de hoek van de Vlaardingerdijk te Schiedam. Goede centrale ligging in Schiedam-West.


Exploitatie ter overname aangeboden van een grote winkel van 319m2 naast de Aldi. Op loopafstand van het winkelcentrum De Julianabaan en bus- en tramverbindingen.

 

Mocht u interesse of vragen hebben of de winkel graag zou willen zien dan vernemen wij dit graag!


€ 4.200,- per maand

Winkelruimte van 75m2 aangeboden. De exploitatie kan in overleg met huidige huurder overgenomen worden. Het betreft een winkel gelegen in het hippe Rotterdam-Noord. Gelegen nabij diverse uitvalswegen en openbaar vervoer.


Op goede zichtlocatie gelegen grote winkelruimte van ca. 196m2 aangeboden op steenworp afstand van Kijkduin met boulevard, strand en duinen, park Meer en Bosch, The International School of The Hague, winkelcentrum Waldeck en openbaar vervoersverbindingen. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend. Een bushalte ligt op één minuut loopafstand.De winkel is met de auto vanaf de rijkswegen E30 en N211( via Westland) binnen 10 autominuten bereikbaar. Parkeren kunt u aan de weg. 


€ 1.500,- per maand

Passage 34A te Roosendaal

 

Fantastisch goede locatie voor een kleine winkelruimte direct aan het horecaplein gelegen in het Italiaans opgezette winkelcentrum de Passage in het centrum van Roosendaal. De winkelruimte bedraagt ca. 24 m² en is uitstekend geschikt voor kleine goederen, die tentoongesteld kunnen worden via een toonbank. In de overige ruimte is een pantry met toilet aanwezig.

 

Aanvaarding: per direct.

 

Huurprijs € 800,00 per maand excl. btw en € 125,00 voorschot servicekosten en promotiekosten excl. btw


Een winkelruimte gelegen op de begane grond aan de Oosthavenkade 2 te (3134NV) Vlaardingen. De ruimte is in totaal circa 90 m2 op de begane grond. De ruimte is bestemd voor zowel winkel-, dienstverlening-, kantoor- als maatschappelijk gebruik. Daarnaast is horeca van categorie 1 toegestaan, hierdoor is het pand tevens uitstekend geschikt als lichte horeca zonder alcoholvergunning, zoals een broodjeszaak, lunchroom, ijssalon, traiteur en/of ten behoeve van een afhaalcentrum. De ruimte is grotendeels voorzien van tegels. Aan de achterzijde van de winkelruimte bevindt zich een toiletruimte met wastafel.

 


€ 1.100,- per maand

Passage 25 D te Roosendaal

 

In het Italiaans opgezette winkelcentrum De Passage / hoek met de Raadhuisstraat in het centrum van Roosendaal gelegen winkelruimte van ca. 200 m² oppervlakte met een fraaie vloerafwerking.

Winkelcentrum De Passage is een beleving op zich, met een gevarieerd winkelaanbod voorzien van fraaie Italiaanse uitstraling.

Zeer geschikt voor een bloemist!

Per direct beschikbaar.

Servicekosten € 380,00 per maand, promotiekosten € 150,00 per maand excl. btw.

 

Huurprijs € 3.000,00 per maand excl. btw


Nieuwe Markt 24 te Roosendaal

 

Midden in het centrum, in de directe omgeving van de Hema, C&A en de Roselaar gelegen winkelruimte met een oppervlakte van ca. 178 m², voorzien van een pantry en toiletruimte.

De winkelruimte is gelegen aan de Nieuwe Marktplein, dat vorig jaar geheel in een nieuw vestje gestoken is. Middels de ondergelegen parkeergarage en dichtbij gelegen busstation zijn de winkels goed bereikbaar.

Per direct beschikbaar.

 

Huurprijs € 3.500,00 per maand excl. btw en € 17,50 voorschot servicekosten per maand excl. btw


In Winkelcentrum Houtwijk gelegen pizzeria (94 m2) ter overname. Een andere restaurantformule behoort ook tot de mogelijkheden. Het winkelcentrum heeft 2 sleutelhuurders (Albert Heijn & Lidl). Tevens treft men hier ook diverse andere winkelformules (Zeeman, Kruidvat, Slijterij van Alsem, drogisterij Kalisvaart).  


Passage 2 / Raadhuisstraat 2

 

Royale winkelruimte gelegen op de hoek van de Passage en de Raadhuisstraat in het centrum van Roosendaal, met een winkeloppervlakte van ca. 621 m², verdeeld over 470 m² begane grond en op de eerste verdieping ca. 152 m². Per direct beschikbaar.

 

Huurprijs € 6.500,00 per maand excl. voorschot servicekosten van € 500,00 per maand en € 150,00 promotiekosten per maand, excl. btw
Passage 42 - Roosendaal

 

In het prestigieuze Italiaans opgezette winkelcentrum de Passage te Roosendaal gelegen fraaie winkelruimte van ca. 101 m² met ca. 64 m² opslagruimte/kantoor op de eerste verdieping.

 

Aanvaarding:  per direct.

 

Huurprijs € 1.950,00 per maand excl. btw


Aan de Goudsesingel treft men diverse speciaalzaken alsmede dienstverleners. Deze winkelruimte bevindt zich aan de noordoostelijke ventweg tussen de dierenkliniek en de computerspeciaalzaak Dimension. In de directe omgeving treft men winkels al Sushi point, Postmasters, Chocoholic, De Gier woninginrichting, Kruidvat, Dirck van den Broek en bakker Klootwijk. De winkelruimte is voorzien van hoog plafond, toilet met wastafel, 2 keukenblokken en stadsverwarming, waar thans een voorschot stookkosten van € 165,00 per maand te vermeerderen met BTW wordt betaald. Aan de achterzijde is er een uitgang richting de Herman Robbersstraat. Voor de deur en in de directe omgeving geldt een betaald parkeerbeleid van de gemeente Rotterdam. Het bestemmingsplan van de gemeente Rotterdam geeft het volgende over de locatie aan:

De Goudsesingel is een belangrijke winkelstraat. In nagenoeg de hele straat bestaat de begane

grondlaag uit winkels en commerciële dienstverlening. De vooruitzichten om in de toekomst deze

positie als winkelstraat te kunnen behouden zijn goed. Verwatering van het winkelkarakter door

andere functies is niet gewenst. Daarom hebben deze panden evenals in het thans geldende plan een

bestemming “Winkels waarboven woningen, gestapeld” gekregen. Binnen deze bestemming zijn op de

begane grond winkels en ondernemingen met een soortgelijke uitstraling, zoals een reisbureau of een

kapsalon, toegestaan.


€ 1.650,- per maand

De Burgwal in Oss ligt in het kernwinkelgebied van de stad. Heel goed met de auto te bereiken en parkeerplaats voor de deur. In deze straat, die grenst aan het voetgangersgebied zijn diverse soorten bedrijven te vinden. Hier hebben wij te huur een winkel-unit van 70 m² met pantry en toilet. Royale opslagruimte van 65 m² in het souterrain.


Passage 8-14 te Roosendaal

 

In het prestigieuze Italiaans opgezette winkelcentrum gelegen winkelruimte van ca. 325 m² met magazijnruimte op de 1e verdieping.

In het centrum van Roosendaal gelegen met voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Oplevering: per direct.

 

Huurprijs € 3.950,00 per maand excl. € 750,00 service- en promotiekosten per maand excl. btw


Aan de Aert van der Goesstraat 34 te Den Haag bieden wij een slagerij te huur aan welke de exploitatie in overleg wil overdragen. Diverse voorzieningen voor een slagerij worden ter overname aangeboden.  Door de hoekligging heeft de winkelruimte een hoge attentiewaarde. In de directe nabijheid treft men diverse overige winkelformules en Branches (Gall & Gall, Hudson Bar & Kitchen, Ton Magdeleijns woninginrichting, Patisserie Philippe Galerne, makelaarskantoor Reichmann en Rommelaar). Op loopafstand bevindt zich het internationaal georrienteerde A-winkel gebied Frederik Hendriklaan. www.defred.nl 


Winkelruimte gelegen tussen de Brielselaan en de Pleinweg te Rotterdam-Zuid. Door de hoekligging is er veel etalageruimte/daglichttoetreding. De winkel is jarenlang in gebruik geweest als miuziekwinkel. De ruimte is voorzien van een pantry en een toilet. In de nabijheid is een diversiteit aan branches te vinden (garagebedrijf, Dirk van den Broek, assurantiekantoor, Turkse supermarkten).


€ 1.250,- per maand

Nieuwe Markt 48 te Roosendaal

 

Leuke winkelruimte van ca. 61 m² midden in het centrum van Roosendaal gelegen. Zeer geschikt om bijvoorbeeld een startende modewinkelte beginnen.

Naast gelegen winkelruimten zijn o.a. Zeeman, Takko, Schoonenberg Hoorcomfort, Wereldwinkel, Terre des Hommes en etc.

 

Huurprijs € 1.0000,- per maand excl. btw en servicekosten € 15,- per maand.


Aan de Koningstraat gelegen ruime winkelruimte van 266m2 met tuin. In de direct omgeving treft men voornamelijk lokale specialisten. Voor de deur geldt er een betaald parkeren zone. De winkel is afgelopen jaren in gebruik geweest als apotheek. 


Raadhuisstraat 35 - Roosendaal

 

In charmante straat middenin het centrum van Roosendaal gelegen winkelruimte met een oppervlakte van ca. 111 m² voorzien van parketvloer. Aan de achterzijde 15 m2 opslag-/verblijfsruimte en toegang tot een grote garage van 22 m2, welke bereikbaar is via de Kuiperstraat.

 

Huurprijs € 1.950,00 per maand excl. btw


Circa 500 m² winkel/showroomruimte in het centrum van Rotterdam. Zeer gunstige frontbreedte en uitstekende laad- en losmogelijkheden via de achterzijde van het pand. Direct naast een vestiging van Albert Heijn. Markante ligging op de begane grond van het wooncomplex "Groenendaal"aan de drukke doorgaande weg (Groenendaal) aan de rand van de zogenaamde Stadsdriehoek.


Wij bieden aan 134 m² winkelruimte op de begane grond nabij de Grote Markt. Diverse tram- en buslijnen in de buurt. Ruimte is voorzien van pantry, CV en toilet. Tevens is aan de achterzijde een mogelijkheid aanwezig tot bevoorrading. In de nabijheid treft men een breed winkelaanbod.


Wij bieden aan 124 m² winkelruimte op de begane grond nabij de Grote Markt. Diverse tram- en buslijnen in de buurt. Ruimte is voorzien van pantry, CV en toilet. Tevens is aan de achterzijde een mogelijkheid aanwezig tot bevoorrading. In de nabijheid treft men ook een breed winkelaanbod.


Op aanvraag per maand

Te huur aan aantrekkelijke winkelstraat deze prachtige dubbele winkel met gratis parkeergelegenheid voor de deur en de mogelijkheid van parkeren achter de winkel alsmede de mogelijkheid om via de achterzijde de winkelruimte te bevoorraden. Deelverhuur is ook mogelijk.


De Burgwal in Oss ligt in het kernwinkelgebied van de stad. Heel goed met de auto te bereiken en parkeerplaats voor de deur. In deze straat, die grenst aan het voetgangersgebied zijn diverse soorten bedrijven te vinden. Hier hebben wij te huur een winkel-unit van 70 m² met pantry en toilet. Royale opslagruimte van 53 m² in het souterrain. Met een frontbreedte van ruim 5 meter heeft u een grote etalage ter beschikking.


Mooie ruime winkelruimte (171 m²) met een opkamer op de eerste (11 m²) en tweede (11 m²) verdieping gelegen aan de Laan van Nieuw Guinea 85 / hoek Celebesstraat in Utrechtse wijk Lombok nabij de Vleutenseweg. De winkelruimte bevindt zich op de begane grond. Ruime etalages aan beide zijden van de entreedeur.


Aan de Lindelaan gelegen nette winkelruimte ter overname. In de nabijheid treft men hier filialen van Hoogvliet, Gall & Gall, Beter horen, alsmede vele plaatselijk detailisten. De winkel is voorzien van dubbele entreedeur,
verlaagd plafond met verlichting, groepenkast, toilet, centrale verwarming,
pantry en achteruitgang. In de servicekosten zit een voorschotbedrag voor de luifelverlichting.


Hogestede 2 te Roosendaal

 

Winkelruimte met een oppervlakte van ca. 390 m²  aan de Hogestede te Roosendaal.

Parkeren voor de deur. 

Huurprijs € 3.250,00 per maand excl. servicekosten € 50,00 per maand, prijzen zijn excl. btw.


Hogestede 7 - Roosendaal

Mooie winkelruimte met een oppervlakte van ca. 158 m² voorzien van keukenblok, 2 toiletten en entree naar binnenplaats.

Geschikt voor vele doeleinden, parkeergelegenheid voor de deur!

In het Hogestede vindt men een diversiteit aan winkels (zoals schoenenzaak, hoorwinkel).

Deze straat ligt op loopafstand van het centrum (bv. 5 minuten loopafstand van museum Tongerlohuys).

Huurprijs € 1.500,00 per maand excl. voorschot servicekosten € 140,00 per maand excl. btw.


Nieuwe Markt 54 - Roosendaal

Leuke winkelruimte met een oppervlakte van ca. 55 m², perfect te gebruiken voor de verkoop van kleingoed, met een royale voorraadruimte, pantry, toilet en achteringang aan de Expeditiestraat.

Huurprijs € 1.200,00 per maand en voorschot servicekosten € 15,00 per maand excl. btw.


Aan de Laan van Meerdervoort gelegen hoekwinkelruimte. De ligging is tussen de Reinkenstraat en de Koningin Emmakade. In de directe nabijheid vindt men een verscheidenheid aan winkels. De ruimte telt ca. 70 m2 op de begane grond met een kleine buitenruimte. De winkel is voorzien van een pantry, toilet en centrale verwarming.


Op de hoek Goeverneurlaan met de Aarnout Drostlaan gelegen ruime winkelruimte (ca. 205 m2). De ruimte beschikt verder over een kelderruimte (ca. 30 m2), plaats (ca. 25 m2) en is voorzien van toilet en c.v. (combi) installatie met radiatoren. Door de hoekligging heeft de ruimte een ruime etalageruimte. Tramlijn 16 rijdt voor de deur. Het bestemmingsplan laat  detailhandel toe. De winkel is thans in gebruik als Bulgaars/Poolse supermarkt.


€ 2.500,- per maand

Laatste winkelunit te huur in winkelpassage Hemelrijk in het centrum van Arnhem met een vloeroppervlakte van 50 m².

 

Winkelpassage Hemelrijk ligt in het centrum van Arnhem met zowel een ingang aan de Bakkerstraat als aan de Weverstraat. In de winkelpassage zijn veelal exclusieve mode gerelateerde winkels gevestigd alsmede enkele speciaalzaken.

 


In het Belgisch Park gelegen beknopte winkelruimte van 16m2. De ruimte beschikt over een eigen toilet. Ideaal voor starters met een klein budget of ondernemers die even van huis willen zijn om kantoor te houden. Ideaal voor iemand die zijn eigen kledingvermaakwinkel wil of nagelstudio. Ook heerlijk om bij een Albert Heijn in de straat te zitten en na het werk binnen 5 minuten naar het strand wandelen. Om de hoek bevindt zich de Stevinstraat waar elke donderdag markt wordt gehouden. Aan de Stevinstraat treft men ook diverse andere detaillisten (drogist, slijter, slager, bakker en visboer).


€ 425,- per maand

Mooie winkelruimte met veel etalage en een vloeroppervlakte van ca. 63 m², zeer geschikt voor de verkoop van kleingoed. Zeer fraaie afwerking van de wanden en plafondschilderingen.

Huurprijs € 1.250,00 per maand excl. btw en € 260,00 per maand servicekosten excl. btw.

Aanvaarding: per direct.


Multifunctionele ruimte in het centrum van Assen aan de Groningerstraat 15 A. Het pand is eerder in gebruik geweest als hypotheekshop.


Winkelruimte van circa 189 m² op de begane grond met een eerste verdieping van circa 89 m² (opslag/kantoor). Gelegen in het beste gedeelte van het gezellige winkelcentrum De Julianabaan. De winkelruimte is gelegen in de winkelstrip waar ook Witteveen, Etos, Blokker en Shoeby zitten.Winkelcentrum De Julianabaan is het winkelgebied van Voorburg en is zeer gunstig gelegen bij diverse uitvalswegen. Het winkelcentrum heeft een breed verzorgingsgebied en omvat circa 70 winkels. Naast landelijke filiaalbedrijven zoals Albert Heijn, Jumbo, Hema, Blokker en Kruidvat zijn er diverse regionale en lokale ondernemers gevestigd.

 


Winkelruimte van circa 80 m² op de begane grond met een eerste verdieping van circa 41 m² (opslag/kantoor). Gelegen in het beste gedeelte van het gezellige winkelcentrum De Julianabaan. De winkelruimte is gelegen naast Witteveen en in de zeer dichte nabijheid van o.a. Blokker, Hema en Albert Heijn.

 


In de wijk Bolnes vrijstaande winkel-/bedrijfruimte van ca 220m2. De ruimte heeft door de ligging aan het water een weids uitzicht en een goede attentiewaarde. Aan de zijkant is een ruime buitenruimte aanwezig. Door locatie in een woonwijk leent de ruimte zich prima voor een praktijkruite, danwel kantoor. Branches als een kinderdagverblijf (mits toestemming van gemeente) zijn ook goed denkbaar. Het pand is voorzien van toilet met wastafel en centrale verwarming.  


In het unieke winkelcentrum de Passage te Roosendaal gelegen winkelruimte van 162 m² op de begane grond en een opslagruimte van 96 m² op de eerste verdieping. 

 

Huurprijs € 2.750,-- per maand excl. btw en service-/promotiekosten van € 375,- per maand excl. btw.


Commerciële ruimte gelegen nabij het centrum van Vlaardingen. De Schiedamseweg is goed bereikbaar met de auto. Voldoende parkeergelegenheid (betaald) in de directe omgeving. Met het openbaar vervoer te bereiken met buslijn 56 en 126 (halte Schiedamseweg). NS station Vlaardingen Centrum is op 10 minuten loopafstand gelegen.

Klik hier voor de verdere informatie op Real Next.


Zelfstandige hoekwinkelpand van circa 130 m² gelegen in het buurtwinkelcentrum “Monnikenhof” te Vianen.

Reeds gevestigde ondernemers zijn De echte bakker Steehouder, COOP, chinees restaurant Hong Kong, Equipe Hairstyling, Cigo, cafetaria en een groenteboer.

Klik hier voor de verdere informatie op Funda.


Burgwal 20 - Oss

Goed indeelbare winkel gelegen in het centrum van Oss, winkeloppervlakte ca. 70 m² winklruimte en 65 m2 kelder, goed bereikbaar met de auto en parkeerplaats voor de deur. Huurprijs € 1.100.00 per maand excl. btw.

 

 

Klik hier voor verdere informatie op FundainBusiness


In het hart van het centrum van Arnhem aan de buitenkant van winkelpassage Hemelrijk gelegen ruime winkelruimte met ingangen aan zowel de Weverstraat als in het Hemelrijk.


Aan de Slaak gelegen winkelruimte. In de nabijheid van het Oostplein, alwaar Grand Café De Dijk is gevestigd. Verder vindt men een divers aanbod in speciaalzaken en horeca-uitzendbureaus. Thans wordt er in de straat een hotel gebouwd waar in de winkelplint een filiaal van de discountsupermarkt LIDL zich zal vestigen.

De ruimte is voorzien van een keurig toilet met wastafel, pantry en centrale verwarmingsinstallatie (welke ter overname wordt aangeboden).


Goed in het zicht gelegen winkelruimte, deel uitmakende van het druk bezochte Voorburgse winkelcentrum "De Julianabaan". Deze winkelruimte is goed onderhouden. De ruimte is 84m2 excl. kelder van 42m2. Het winkelcentrum is geheel gerenoveerd en opnieuw ingericht waarbij er overdekte voetgangerszones zijn aangelegd en de parkeervoorzieningen fors zijn uitgebreid. Parkeren is met blauwe kaart.

 

Klik hier voor verdere informatie op de site van de makelaar.


Goed in het zicht gelegen winkelruimte, deel uitmakende van het druk bezochte Voorburgse winkelcentrum "De Julianabaan". Deze winkelruimte is goed onderhouden. De winkel is voorzien van toilet en pantry. Aan de achterzijde is een uitgang aanwezig, welke ook voor bevoorrading kan dienen. Het winkelcentrum is geheel gerenoveerd en opnieuw ingericht waarbij er overdekte voetgangerszones zijn aangelegd en de parkeervoorzieningen fors zijn uitgebreid.

 

 

 

 


 

Deel uitmakend van het gezellige en ruim opgezette winkelgebied de Julianabaan te Voorburg. Een winkelunit met detailhandelbestemming voorzien van ruime kelder. Deze winkel ligt op een zichtlocatie.

 


€ 1.900,- per maand

Deel uitmakend van het gezellige en ruim opgezette winkelgebied de Julianabaan te Voorburg, de dubbele winkelunit is voorzien van een ruime kelder. Deelverhuur is ook mogelijk. Parkeren is met blauwe kaart.


De Herengracht kenmerkt zich als een aanlooproute van passanten onderweg van Den Haag Centraal Station naar de binnenstad. De omgeving is de laatste jaren sterk ontwikkeld door verbouwing aan het Centraal Station en New Babylon. Aan de Herengracht vindt men een diversiteit aan horecagelegenheden en winkels (zoals boekhandel, reisbureau, zonnestudio). Het pand betreft thans een sisha-lounge met volledige inventaris (ter overname in overleg met huidige huurder) op de begane grond van 104 m², direct te betrekken. Overige ruimtes: 83 m² 1e etage en 65 m² 2e etage.

De ruimte is voorzien van ruime kelder, hardsteen- en parketvloeren, verlaagd plafond met verlichting, een pantry, toiletgroep en cv installatie met radiatoren.

 

DEELVERHUUR IS MOGELIJK!

 

De exploitatie kan in overleg met huidige huurder overgenomen worden. Overname inventaris: prijs op aanvraag.

 

 


In winkelcentrum Overschie gelegen winkel aan de doorgaande weg. In dit winkelcentrum vindt men diverse branches zoals kapper, supermarkt, boekhandel, kleding, bakker, toko etc...


De winkel ligt in een winkelstrip in Overschie aan de doorgaande weg. In deze winkelstrip vindt men diverse branches zoals een restaurant, telefoonwinkel, supermarkt, boekhandel, kleding, bakker en pizzeria.

Gratis parkeren voor de deur. De winkel is 70m2 en 26m2 kelder. 


De winkel is gelegen in de goed bezochte Damlaan. Nabij gezellige

horecagelegenheden bij de sluisjes, het nieuwe Damplein en een keur aan winkels en lokale ondernemers. De winkelruimte is 127 m2.

 

Het Damcentrum heeft de laatste jaren een ware metamorfose ondergaan. Met de nieuwbouw van woningen, winkels en horecagelegenheden is het een levendige en gezellige buurt geworden.


winkelenimg

 
Privacy Disclaimer  Kamer van Koophandel Haaglanden nr.: 27065430 - BTW nummer:  80 53 54 979 © Metterwoon 2018