Kantoorruimte te huur

Sorteer op:

FlexOfficeVlaardingen

 

Nabij het centrum van Vlaardingen presenteren wij kleine kantoorunits op flexibele basis met een vast bedrag aan servicekosten, WiFi, elektra en schoonmaakkosten buitenzijde inbegrepen.

 

Huurcontract op basis van 3 maanden, waarna per maand opzegbaar!

Er is nog 1 kantoorruimte van 65 m2 voor een maandelijkse huurprijs van € 325,00 excl. servicekosten en btw.

De vaste servicekosten bedragen € 39,50 per m² op jaarbasis.

 

Het betreft Schiedamseweg nummer 6 A welke is voorzien van pantry, verlaagd plafond en toilet. De ruimte is gemeubileerd.

 

Voor de parkeervergunning verwijzen wij naar de website van de gemeente Vlaardingen. http://www.vlaardingen.nl/Ondernemers/Parkeren_en_verkeer/Parkeervergunning_bedrijven


Laan van Brabant 70 - 86 te Roosendaal

 

Het betreft een representatief, flexibel in te delen en goed afgewerkt kantorengebouw VOORZIEN VAN LABEL A, met ruim buitenterrein afgesloten middels een slagboom. In het centrum van Roosendaal gelegen tegenover het toekomstige Gemeentehuis van de stad. Het gebouw bestaat uit 5 verdiepingen met in totaal 2.155 m² VVO, voorzien van lift en heeft 61 parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein. Units vanaf 235 m² te huur.

 

Huurprijs € 99,-per m² per jaar excl. btw, servicekosten bedragen € 40,- per m² per jaar excl. btw.

 


Nieuwe Markt 69 B - Roosendaal

 

Kantoorruimte van ca. 73 m² gelegen op de tweede verdieping van kleinschalig kantoorgebouw met gezamenlijk trappenhuis.

Kantoorruimte voorzien van keuken, toiletgroep en centrale verwarming.

Huurprijs € 468,-- per maand excl. btw excl. voorschot servicekosten.

 

Flexibele huurovereenkomsten behoren tot de mogelijkheden.


Nieuwe Markt 69 A - Roosendaal

 

Kantoorruimte van ca. 73 m² gelegen op de eerste verdieping van kleinschalig kantoorgebouw met gezamenlijk trappenhuis.

Kantoorruimte voorzien van keuken, toiletgroep en centrale verwarming.

Huurprijs € 468,-- per maand excl. btw excl. voorschot servicekosten

 

Flexibele huurovereenkomsten behoren tot de mogelijkheden.

 


FLEX OFFICE POINT

Te huur: kleine kantoorunits op flexibele basis met een vast bedrag aan servicekosten, WiFi inbegrepen. Huurcontract op basis van 3 maanden, waarna per maand opzegbaar! Zeer fraai uitzicht! Er zijn nog een aantal units op de eerste, tweede, vierde en vijfde verdieping, o.a.:

 

65 c/d unit 2:

Gelegen op de tweede verdieping met uitzicht over de Nieuwe Markt;

43 m²; huurprijs € 260,00 per maand excl. servicekosten en btw;  

  

65 c/d unit 5:

Gelegen op de tweede verdieping met uitzicht over de Nieuwe Markt;

62 m²; huurprijs € 370,00 per maand excl. servicekosten en btw;

 

65 j unit 2:

Gelegen op de derde verdieping met uitzicht over de Nieuwe Markt; 57 m²; huurprijs € 332,50 per maand excl. servicekosten en btw;

 

Huurprijs op basis van € 70,- per m² per jaar, vaste servicekosten van

€ 39,50 per m² op jaarbasis (inbegrepen: liftinstallatie, algemene schoonmaakwerkzaamheden, WiFi, elektra, water etc.)

 

Verhuurbaar vloeroppervlak is inclusief toeslag voor algemene ruimte. 

 

Ligging: De kantoortoren is gelegen in het hart van het kernwinkelgebied van Roosendaal op een zeer representatieve zichtlokatie met een goede bereikbaarheid zowel per eigen als per openbaar vervoer en het NS-Station is binnen 5 minuten loopafstand bereikbaar.

 

Voor informatie: Metterwoon Vastgoed B.V. 0165-399702

 


Per direct ca. 1500 m² beschikbaar. Deelverhuur mogelijk vanaf ca. 225 m². Het kantoorcomplex is markant gelegen aan het Zuidplein te Rotterdam-Zuid. Direct aan het plein bevinden zich eveneens het winkelcentrum Zuidplein en het metrostation Zuidplein. De bereikbaarheid per zowel eigen als openbaar vervoer is zeer goed. Het knooppunt Vaanplein (Ring Rotterdam en A29 richting Zeeland) is zeer goed bereikbaar via de Vaanweg. Het Centraal Station is via het metrostation Zuidplein binnen 15 minuten bereikbaar.


€ 125,- per m2 per jaar

ca. 1140 m² kantoorruimte op de 1e-, 2e- en tussenverdieping van een bedrijfsverzamelgebouw op bedrijventerrein de Binckhorst. De ruimte is voorzien van diverse inrichtingselementen. Toiletgroepen alsmede  keukenfaciliteiten zijn aanwezig. Ruimtes zijn voorzien van verlaagd plafond met verlichtingsarmaturen, kabelgoten, vloerbedekking, verwarming middels radiatoren, gedeeltelijk dubbel glas en zonwering.


€ 120,- per m2 per jaar

Nieuwe Markt 69 C

 

In het centrum van Roosendaal gelegen kantoorruimte (ca. 73 m²) op de 3e etage in het bedrijfsverzamelgebouw direct grenzend aan het plein van de Nieuwe Markt. Bereikbaar middels gemeenschappelijke ingang.

 

Huurprijs € 468,-- per maand

 


€ 468,- per maand

In het centrum van Roosendaal gelegen kantoorruimte op de eerste verdieping ca. 155 m² in het kantoorgebouw direct grenzend aan het plein van de Nieuwe Markt.

 


In kantoorgebouw 'Princenhage' in Rotterdam-IJsselmonde zijn diverse kantoorruimtes te huur, te weten op de begane grond 375 m², op de 1e verdieping 839 m², op de 2e verdieping 293 m² en op de 3e verdieping 768 m2. Deelverhuur vanaf 100 m² per verdieping is uiteraard ook mogelijk.

Tevens zijn er diverse parkeerplaatsen op het achtergelegen middels slagboom afgesloten parkeerterrein te huur. Internet via glasvezel.

 


werkenimg

 
Privacy Disclaimer  Kamer van Koophandel Haaglanden nr.: 27065430 - BTW nummer:  80 53 54 979 © Metterwoon 2018