Bedrijfsruimte te huur

Sorteer op:

In de meest Dynamische plek (Binckhorst) van Den Haag gelegen bedrijfsruimte dichtbij uitvalswegen als de A12 en binnen afzienbare tijd "de Rotterdamsebaan". De ruimte telt totaal ca. 1.000m2 en is onderverdeeld in een showroom aan de Zonweg zijde als een werkplaats aan de achterzijde.

De bedrijfsruimte beschikt over een eigen afsluitbaar terrein alwaar plaats is voor +/- 12 auto's. De ruimte is verder voorzien van centrale verwarming, 2 toiletruimtes, 2 x pantry, 1 x wasruimte. De werkplaats is middels het parkeerterrein via een eigen entree te bereiken.  


€ 5.000,- per maand

Het betreft een bedrijfsgebouw met kantoor- en buitenruimte gelegen aan de rand van Rijswijk Zuid Holland, alsmede een losse bedrijfshal.

De gebouwen zijn gesitueerd op het "vervoerdercentrum" gelegen langs de rijksweg A-13. Wegens de prominente ligging, uitstraling en voldoende parkeergelegenheid is dit object niet alleen voor lokale maar zeer zeker ook voor regionale bedrijven een geschikte locatie. In de directe omgeving zijn de navolgende organisaties gevestigd, te weten: UTS, Van der Geest Verhuizingen BV, Transverko, TNO en MKB Nederland.https://www.fundainbusiness.nl/bedrijfshal/rijswijk/object-49448538-zuiderweg-60-90/


Aan de achterzijde van de Zonweg gelegen ruime (340 m2) bedrijfsruimte met eigen parkeerplaatsen. De ruimte wordt thans gebruikt als autokoeling installatiestation. De ruimte beschikt over eigen overheaddeur, toilet, keuken, douche en kantoor. De bedrijfsruimte kent in de nabijheid kantoor van KPN, International Crime Court, alsmede diverse autoshowroom en bedrijfsverzamelkantoren (o.a. Caballero fabriek). De plek is goed ontsloten door openbaar vervoer (buslijn 26 & 28 en Voorburg Station) en snelweg (A12 op nog geen 400 meter).


€ 2.000,- per maand

werkenimg

 
Privacy Disclaimer  Kamer van Koophandel Haaglanden nr.: 27065430 - BTW nummer:  80 53 54 979 © Metterwoon 2018